Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

** LAATST GEWIJZIGD: 26-06-2013 om 08.46u **

Klassieke Porsche 911

Direct naar de klassieke Porsche 911 van uw dromen? Klik dan hier.

De klassieke Porsche 911 is voor velen een droom die te mooi is om waar te zijn. Het is dan ook zeker zo dat de klassieke Porsche 911 het vermogen heeft om vrijwel iedereen kippenvel te bezorgen met de unieke uitstraling en het prachtige geluid dat het voortbrengt. Ook ik, Mark van der Hoeven, heb een grote passie voor de klassieke Porsche 911. Daarom is ook deze auto opgenomen in het aanbod van mijn kleine autobedrijf; Van der Hoeven Klassiek. Ik reis stad en land af voor alle oldtimers en youngtimers die de moeite waard zijn.

Heeft u interesse in een klassieke Porsche 911?

Laat de klassieke Porsche 911 uw hart ook sneller kloppen? Dan zou u zeker eens verder moeten kijken in het online aanbod van Van der Hoeven Klassiek. U bent hier aan het juiste adres wanneer u interesse heeft in een klassieke Porsche 911. Uiteraard bent u ook van harte welkom op de locatie, aan de Hoofdweg 141 in Rotterdam, wanneer u de klassieke Porsche 911 van uw keuze zelf wilt bekijken. Van der Hoeven Klassiek staat voor klantgerichtheid, een hoogwaardige kwaliteit en een zeer complete en vriendelijke service.

Contact

Voor een klassieke Porsche 911 bent u altijd van harte welkom bij Van der Hoeven Klassiek. Wanneer u interesse heeft in een klassieke Porsche 911, dan kunt u op de website kijken in het aanbod of eens langskomen. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of advies. Bel dan naar 06 – 50 99 44 86 / 010-2604586 of stuur een mail naar info@vanderhoevenklassiek.nl.
 

Interessant? Deel deze pagina

 
Meer interessante pagina's: 2e hands Porsche - Porche youngtimer Rotterdam - Klassieke Porsche - Klassieke Porsche 911 - Klassieke Porsches